Konsert i Gamla Stan – nationaldagen 6 juni

Fira nationaldagen med Röstjärn på Grillska Husets mysiga innergård!
Vi bjuder på sång och härliga rytmer kl 18.00 mitt i Gamla Stan vid Stortorget! På Grillska Huset kan du förutom att njuta av vår körsång även köpa en bit mat, dryck eller fika, kanske jordgubbsbakelse med grädde?
”C’est la différence qui est jolie”/”Det är skillnaden som är vacker” – texten är hämtad från Salif Keitas låt, ”La Difference” som är en av sångerna vi sjunger denna kväll. Röstjärn delar definitivt detta påstående. Det är våra olikheter – rörande ursprung, kultur, utseende mm som berikar oss människor – gör oss vackra!

När: 6 juni kl 18.00 (ca 1 timme konsert)
Var: Grillska Huset, Stortorget 3, 111 29 Stockholm (innergården om fint väder)
Fri entré .
Hjärtligt välkommen att fira nationaldagen med oss!

Röstjärn uppträder med stöd av Stockholms Stad.

Foto: Anders Löwin